top of page

Vraag en antwoord

Wat heb ik nodig op training?

Goede sportschoenen en gemakkelijke sportkledij zijn een must op training. Voorzie ook voldoende water en/of sportdrank. Heb je geen eigen touw, dan kun je er één van de club gebruiken en/of aankopen.

Moet ik mij inschrijven voor de initiatielessen?

Inschrijven voor de initiatielessen is niet nodig. De initiatielessen zijn trouwens volledig gratis. Als je nadien verder wilt springen bij onze club, is inschrijven uiteraard wel vereist. Je doet dit best zo snel mogelijk zodat je verzekerd bent. We bieden een vroegboekkorting van 5 euro aan leden die inschrijven voor 15 oktober. Inschrijven is mogelijk via onze inschrijvingspagina

Uiteraard hopen we dat al onze skippers gespaard blijven van een sportongeval. Indien er toch een blessure wordt opgelopen tijdens de training dan kan de skipper aanspraak doen op de ongevallenverzekering. Al onze leden die aangesloten zijn bij Gymfed zijn immers via Ethias verzekerd tegen lichamelijke schade en burgerlijke aansprakelijkheid (aansprakelijkheid tegenover derden).


Meer informatie en hulp bij de administratieve verwerking van een ongevallendossier vind je terug via volgende link.

Ik ben nieuw, kan ik tijdens het lopende seizoen nog aansluiten bij een groep? 

Het is uiteraard beter om bij de start van het nieuwe seizoen in te schrijven, zo kun je vanaf het begin optimaal met alle trainingen meedoen. Heb je om een of andere reden de start toch gemist, dan is dit geen probleem. Je kan op elk moment aansluiten bij onze club. Je informeert best wel eens bij het secretariaat bij welke groep je kan starten.

Wie moeilijkheden ervaart om de inschrijving te betalen neemt best contact op met het secretariaat om samen naar een gepaste oplossing te zoeken. Je kunt ook bij het OCMW terecht. Het OCMW kan tussenkomen in culturele activiteiten zoals sport voor leden die beroep doen/in aanmerking komen voor ondersteuning van het OCMW.

Meer vragen?

Stel ze gerust via het contactformulier op onze website of via de chat op onze facebookpagina.

bottom of page