top of page

Missie en visie

SkipOudenburg is een dynamische club die zowel op recreatief als op competitief niveau kwalitatieve rope skipping aanbiedt in West-Vlaanderen. De club richt zich tot kinderen en jongeren die een allround sport willen beoefenen, waarbij kracht, lenigheid, coördinatie, techniek en uithoudingsvermogen centraal staan. De verschillende groepen, ingedeeld volgens leeftijd en niveau, trainen op wekelijkse basis in Sporthal Ter Beke in Oudenburg.

Binnen de club wordt constant gezocht naar een goede balans tussen ambitie, plezier en gezelligheid, waarbij het steeds belangrijk is dat elke skipper zich thuis voelt in de club.​

De visie van SkipOudenburg vzw is daarom ook om:

  1. Toegankelijk te zijn voor alle kinderen en jongeren die rope-skipping willen doen op recreatief of competitief niveau (vanaf het eerste leerjaar), waarbij de coaches en het bestuur steeds paraat staan om een luisterend oor te bieden wanneer het even niet zo vlot loopt.

  2. Skippers op individueel niveau alsook in teamverband binnen de sport te laten groeien, waarbij ambitie op maat van de skipper en het team centraal staan. Dit vertaalt zich in een doelgerichte en verantwoorde begeleiding door het team van coaches.

  3. Trainingen aan te bieden waarbij plezier en succesbeleving hand in hand gaan, zowel op recreatief als competitief niveau. We vinden het belangrijk dat elke skipper steeds met plezier naar elke training komt en naar huis kan gaan met het gevoel iets bijgeleerd te hebben.

SkipOudenburg werd opgericht in 1999 en werd een vzw in 2008.

Coaches

1516972885048.jpg

Maxim Dierckens

Hoofdcoach | Coach competitie II & Goldies

Sofie.JPG

Sofie Annys

Hoofdcoach | Coach competitie II & Goldies

marrit.jpg

Marrit Van Hecke

Coach competitie I

marte.jpg

Marte Dekeyzer

Coach competitie I

Shauni.jpg

Shauni Van Overbeke

Coach competitie I

Sara.jpg

Sara Backers

Coach Jumpers

221204161_840669696843070_5519000503191820469_n_edited.jpg

Ine Titeca

Coach Skippers & Competitie I

marie.jpg

Marie Borgoo

Coach Springers & Competitie I

Manon.jpg

Manon Bonny

Coach Competitie I

Margaux.jpeg

Margaux Bonny

Coach Skippers & Competitie I

Zita.jpg

Zita Cokelaere

Coach Springers & Competitie I

Pauline_edited.jpg

Pauline Ricquier

Hulpcoach Springers

Aedhan_edited.jpg

Aedhan Bousson

Hulpcoach Springers

Bestuur

Het bestuur heeft als doel om de sportieve werking van de club zo goed mogelijk te ondersteunen en om jongeren en jongvolwassenen de kans te geven zich te kunnen ontplooien binnen de club. Bij vragen of problemen staat het bestuur uiteraard ook steeds paraat.

VOORZITTER

   Patrick Pollet 

   patrick.pollet3@telenet.be

SECRETARIS

  Véronique Morel

  veronique58morel@gmail.com

BESTUURSMEDEWERKERS

  Sara Backers

  Ralph Bonny

  Marte Dekeyzer

  Sabine Depoorter

  Marrit Vanhecke

  

   

Aanspreekpunt integriteit (Club API)

Een Aanspreekpersoon Integriteit (API) kan er in een jeugdorganisatie mee zorg voor dragen dat jongeren, hun ouders, begeleiders of andere betrokkenen iemand hebben bij wie ze terechtkunnen met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag of lichamelijke en integriteit. Onze club API is Sofie Annys.

bottom of page