Over ons

 

Bestuur

Het bestuur heeft als doel jonge mensen de kans te geven om hun sport uit te dragen en te beoefenen waarbij rekening wordt gehouden met het advies van de sportieve staf. Zij vergaderen maandelijks en zorgen ervoor dat de club als een goed geoliede machine draait.


Voorzitter

Patrick Pollet 

patrick.pollet3@telenet.be

Secretaris

Véronique Morel

veronique58morel@gmail.com

Bestuurmedewerker

Nathalie Poldervaart 

 

Coaches

Maxim Dierckens

Hoofdcoach & coach competitie II

x

Sofie Annys

Hoofdcoach

x

Hannelore Ysebaert

Ondersteunend coach

Ik begon als springer bij SkipOudenburg op mijn 10 jaar, ondertussen zijn we 17 jaar verder en blijf ik verbonden aan de club als ondersteunend coach. Verder help ik mee met de praktische zaken zoals inschrijvingen, de website..

 

Birgit Demey

Coach competitie II

x

Marte Dekeyzer

Coach competitie I & II

x

Marrit Van Hecke

Coach competitie I & II

Hey! Toen ik acht jaar was leek Rope Skipping een uitdagende en spectaculaire sport om te doen. Ik werd door de microbe gebeten en begon 7 jaar later met lesgeven. Sinds enkele jaren coach ik mee de nieuwe competitiespringers, zodat ze vol enthousiasme naar hun eerste wedstrijd gaan.

 

Mathieu Bousson

Coach competitie I & II

Shauni Van Overbeke

Coach competitie I 

Marie Borgoo

Coach recreatie

 

Ine Titeca

Coach recreatie

Ik ben Ine en ben al 13 jaar lid van deze club. 4 jaar geleden startte ik met lesgeven, en dit doe ik nog steeds met veel plezier.
Ik startte met ropeskipping toen ik 7 jaar was, en kwam toen al wenend thuis omdat deze sport mij veel te moeilijk leek. Desondanks ben ik toch direct begonnen met oefenen, wat mij al gauw een plaatsje in de competitie opleverde.
Hierdoor blijf ik als coach de skippers telkens motiveren om door te zetten.

Lies Backers

Coach jumpers

Hoihoi, mijn naam is Lies. Ik ben 26 jaar en rope-skipping is al mijn favoriete sport sinds het vierde leerjaar. Het competitie-springen ben ik ondertussen een tweetal jaar gestopt, maar gelukkig kan ik mijn spring-enthousiasme en spring-energie nog kwijt tijdens het lesgeven. Hoewel de trainingen wel eens lastig mogen zijn, vind ik het allerbelangrijkste dat je met plezier komt springen! Ik probeer dan ook om samen met Sara van elke training de leukste training ooit te maken!

Sara Backers

Coach jumpers

Hallo! Ik ben Sara, 23 jaar en sinds mijn 3e leerjaar spring ik bij SkipOudenburg. Samen met mijn zus Lies geef ik les aan de Jumpers. Ik gebruik zeer graag spelletjes in mijn lessen en ben grote fan van thematrainingen! tot later!

 

Lize Demey

Coach recreatie

x

x

x

x

 

Aanspreekpunt integriteit

Wie?

Hannelore Ysebaert

Wat houdt deze functie in?

Een Aanspreekpersoon Integriteit (API) kan er in een jeugdorganisatie mee zorg voor dragen dat jongeren, hun ouders, begeleiders of andere betrokkenen iemand hebben bij wie ze terechtkunnen met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag of lichamelijke en integriteit.

 

©2020 door Skipoudenburg. Met trots gemaakt met Wix.com