top of page

Inschrijven

Inschrijven gebeurt online via de inschrijvingstool van Gymfed en de inschrijving is pas definitief na online betaling. Een overzicht van de lidgelden per groep is onderstaand terug te vinden. 

Stappen om in te schrijven


Eerste inschrijving:

 1. Meld je aan als nieuwe gebruiker

 2. Schrijf je in voor de juiste groep

  • Standaardgroep is "Springers" tenzij anders aangegeven tijdens de proeftraining

 3. Vul de gegevraagde gegevens in

 4. Voltooi de betaling online

Herinschrijving:

 1. Meld je aan als bestaande gebruiker

 2. Schrijf je in voor de juiste groep

  • Je ontvang per e-mail de juiste groepsinformatie

 3. Vul de gevraagde gegevens in of update ze indien nodig

 4. Voltooi de betaling online


Neem bij vragen of problemen tijdens de inschrijving contact op met het secretariaat. We raden aan om de inschrijving zo snel mogelijk te voltooien, aangezien de deelnemer pas verzekerd is na inschrijving. Houd er rekening mee dat deelname aan de training kan worden geweigerd als de inschrijving niet tijdig wordt voltooid. Indien je problemen ervaart om aan te melden, probeer dan je wachtwoord opnieuw in te stellen (het mag hetzelfde wachtwoord zijn) en meld je vervolgens aan.

demo cii.jpg

Lidgeld

Springers

€ 125

Skippers

€ 125

Jumpers

€ 135

(G)oldies

€ 135

Competitie

€ 195

Het algemeen lidgeld bedraagt 50 euro en omvat de kosten voor administratie en verzekering. Dit bedrag wordt vermeerderd met een specifiek lidgeld per trainingsgroep en is afhankelijk van het aantal lessen. Voor competitie omvat dit specifiek lidgeld ook de wedstrijdlicentie. Wie inschrijft voor 15 september ontvangt een vroegboekkorting van 5 euro op het totale lidgeld. Een korting van 10% op het specifiek lidgeld per trainingsgroep wordt gegeven bij inschrijving vanaf het tweede gezinslid.

bottom of page